VILA

In a beautiful location in Rožná Dolina, nearby the parks, there is a luxury villa interwoven with classic and modern styles.

Sophisticated design provides first-class convenience and high energy efficiency

LUKSUZNO STAVBNO POHIŠTVO IN NAPRAVE PRIZNANIH ZNAMK

Vila izstopa zaradi elegantne kombinacije moderne arhitekture in lesenih tonov, ki se lepo poenoti z zeleno okolico. Tudi v notranjosti novogradnje so uporabljeni visokokakovostni materiali.

V vili je za ogrevanje poskrbljeno s talnim gretjem. Urejeno je centralno preko toplotne črpalke sistema voda-zrak, ki nudi izvrstno energetsko učinkovitost. V dnevno bivalnem delu stanovanj z izhodom na teraso, kjer so večje zunanje steklene stene po celotni višini prostora, je predvidena vgradnja talnih konvektorjev s prisilnim pretokom zraka. V kopalnicah je poleg talnega ogrevanja z elektronsko regulacijo temperature predviden tudi kopalniški radiator.

Prav vsi spalni in dnevno bivalni prostori imajo urejeno ustrezno ohlajevanje. Predvidena je vgradnja hladilnega agregata oz. reverzibilne toplotne črpalke z rekuperacijo odpadne toplote. V objekt so za večje udobje in mir vgrajene najsodobnejše nizko šumne cevi.

Poleg naštetega imajo vsa stanovanja vgrajen individualni rekuperacijski sistem prezračevanja z izmenjavo zraka v posameznih prostorih, ki je skladen s potrebami za dovajanje svežega zraka. Prisilno prezračevanje je urejeno v vseh prostorih stanovanja.

Stanovanja imajo nadpovprečno visoke strope, ki v kombinaciji z zasteklitvijo nudijo občutek prostornosti in zagotavljajo svetlost prostora. Zasteklitev je izpeljana s prvovrstnimi troslojnimi okni in balkonskimi vrati profilov tipa alu-les priznanega proizvajalca.

Notranja vrata bivalnih prostorov so izjemno vzdržljiva s skritimi nasadili. Kupcem bo na voljo izbira barve le-teh. Senčenje je urejeno s kvalitetnimi zunanjimi žaluzijami iz aluminija, ki so proflirane in obrobljene z gumiranimi tesnili vzdolž celotne dolžine vsake lamele, kar pripomore k boljši zatemnitvi prostora in dušenju hrupa.

Custom luxury

Secure parking, spacious storage rooms and a personal elevator.

Parking for 14 places, video intercom and controlled entrance to the villa.

The architecture combines classic wood elements with modern clean lines.

A pleasant combination of brown wood and light colors makes the villa truly attractive and unique.