VILA

LESENA VILA, KI NA ELITNI LOKACIJI NUDI IZJEMNO UDOBJE

Na ugledni lokaciji v Rožni dolini tik ob zelenem robu Rožnika se nahaja razkošna vila z izvrstno zasnovo ter prepletom klasičnega in modernega.

Vila je umeščena v eno izmed najlepših sosesk Ljubljane. Kvalitetni materiali in domiselne rešitve arhitektov so vpete v edinstveno novogradnjo, ki je usklajena z okolico in naravo.

Prestiž in udobje nudi tudi najbolj zahtevnim. Stanovanja bodo prepričala vse, ki znajo ceniti mir in zasebnost na odlični lokaciji ter prednosti bivanja v vili Condominium. Premišljena ureditev in zazidava, ki je orientirana na mesto in urejeno zeleno okolico, ponujata možnost za življenje, ki je povezano z naravo in urbanim središčem mesta.

Velika prednost objekta je uporaba naravnih materialov, ki nudijo visok bivanjski standard.

PREMIŠLJENA GRADNJA ZAGOTAVLJA PRVOVRSTNO UDOBJE IN VISOKO ENERGIJSKO UČINKOVITOST

V večstanovanjski vili se na idilični lokaciji v Rožni dolini nahajajo izjemno kakovostno zgrajena in novodobno zasnovana stanovanja. Nizkoenergijski objekt je zasnovan kot vila z devetimi stanovanji. Dve stanovanji sta v pritličju, tri v 1. nadstropju in po dve stanovanji v 2. in 3. nadstropju.

Stavbo odlikuje lesena skeletna konstrukcijska gradnja, ki se skupaj z uporabo materialov višje kvalitete prepleta v čudovit objekt. Sistem gradnje s križno vezanimi lesenimi ploščami x-lam nudi visok nivo bivanja in dobro energetsko učinkovitost. Poleg nadvse obstojnih vgrajenih materialov vilo odlikujejo tudi natančno izvedena dela vključno z vsemi strojnimi in elektroinštalacijami.

Fasada je prezračevana in nudi odlično izoliranost iz kamene volne s črnim voalom debeline 16 cm. Streha je ravna in delno pohodna z minimalnim padcem, zaključnim slojem z obsežno zazelenitvijo ter s predvidenim električnim ogrevanjem strešnih odtokov.

LUKSUZNO STAVBNO POHIŠTVO IN NAPRAVE PRIZNANIH ZNAMK

Vila izstopa zaradi elegantne kombinacije moderne arhitekture in lesenih tonov, ki se lepo poenoti z zeleno okolico. Tudi v notranjosti novogradnje so uporabljeni visokokakovostni materiali.

V vili je za ogrevanje poskrbljeno s talnim gretjem. Urejeno je centralno preko toplotne črpalke sistema voda-zrak, ki nudi izvrstno energetsko učinkovitost. V dnevno bivalnem delu stanovanj z izhodom na teraso, kjer so večje zunanje steklene stene po celotni višini prostora, je predvidena vgradnja talnih konvektorjev s prisilnim pretokom zraka. V kopalnicah je poleg talnega ogrevanja z elektronsko regulacijo temperature predviden tudi kopalniški radiator.

Prav vsi spalni in dnevno bivalni prostori imajo urejeno ustrezno ohlajevanje. Predvidena je vgradnja hladilnega agregata oz. reverzibilne toplotne črpalke z rekuperacijo odpadne toplote. V objekt so za večje udobje in mir vgrajene najsodobnejše nizko šumne cevi.

Poleg naštetega imajo vsa stanovanja vgrajen individualni rekuperacijski sistem prezračevanja z izmenjavo zraka v posameznih prostorih, ki je skladen s potrebami za dovajanje svežega zraka. Prisilno prezračevanje je urejeno v vseh prostorih stanovanja.

Stanovanja imajo nadpovprečno visoke strope, ki v kombinaciji z zasteklitvijo nudijo občutek prostornosti in zagotavljajo svetlost prostora. Zasteklitev je izpeljana s prvovrstnimi troslojnimi okni in balkonskimi vrati profilov tipa alu-les priznanega proizvajalca.

Notranja vrata bivalnih prostorov so izjemno vzdržljiva s skritimi nasadili. Kupcem bo na voljo izbira barve le-teh. Senčenje je urejeno s kvalitetnimi zunanjimi žaluzijami iz aluminija, ki so proflirane in obrobljene z gumiranimi tesnili vzdolž celotne dolžine vsake lamele, kar pripomore k boljši zatemnitvi prostora in dušenju hrupa.

RAZKOŠJE PO MERI

Novogradnja je premišljeno načrtovana zgradba svežega videza, ki nudi razkošno udobje in prijetno bivanje. Odlikuje jo uporaba materialov in stavbnega pohištva najvišjega cenovnega razreda. Elitna stanovanja se prodajajo v zaključeni 5. gradbeni fazi in prepričajo z dovršeno in visokokvalitetno izvedbo.

Pri vseh prednostih izvedbe in premišljene zasnove je izjemno pomemben tudi osebni pristop. Kupci si boste lahko stanovanje v notranjosti uredili po lastnih željah in si ustvarili popoln dom. Vsak bo lahko sam izbiral kopalniško opremo, parket in keramiko prestižnih znamk.

Prav tako bodo v začetni fazi možne določene prilagoditve tlorisa posameznih stanovanj, kar prinaša še večjo edinstvenost.

Vsa stanovanja imajo vgrajeno predpripravo za pametne inštalacije.

VAROVANA GARAŽA, PROSTORNE SHRAMBE IN OSEBNO DVIGALO

Parkiranje je zagotovljeno v kletnih prostorih vile, kamor se vstopi z avtomatskim dvigalom na daljinski poziv.

V garaži vile se nahaja štirinajst parkirnih mest s predvideno električno vtičnico. Dostop v podzemno parkirno etažo je varovan s polnimi avtomatskimi hitro tekočimi vrati.

V objektu je urejena primerna kontrola pristopa in sistem video domofona. V kletni etaži se nahaja tudi devet lastniških shramb.

Vertikalne povezave so urejene s stopniščem in osebnim dvigalom.

ARHITEKTURA, KI ZDRUŽUJE KLASIČNE LESENE ELEMENTE IN SODOBNE ČISTE LINIJE

V arhitekturnem biroju so vilo zasnovali skladno z okolico in hkrati poskrbeli za unikatnost z naravnimi odtenki barv fasade. Nov objekt od obstoječe vile prevzema barvne karakteristike fasade s prijetno kombinacijo rjave barve lesa in svetlejšega barvnega tona. Vila pričara pogled na nekaj novega in brezčasnega. Čiste linije z dovršeno izdelavo dokazujejo, da gre za brezhibno gradnjo.

Stanovanja imajo uporabne tlorise, ki nudijo bivalno ugodje. Lože so zaščitene s točkovno vpetimi kaljenimi stekli.