OKOLICA

ELITNA LOKACIJA V ROŽNI DOLINI

V zgornjem delu Rožne doline v zelenem pasu tik pod Rožnikom, kjer med drevesne krošnje reže Večna pot, ki se vije mimo živalskega vrta proti centru, nekje med zelenjem, streljaj od Biotehnične fakultete, diskretno obrnjena stran od ceste, stoji prekrasna sodobna večstanovanjska vila. Vila je umeščena v okolje s skrbnostjo in delikatnim urbanističnim občutkom za enovitost in skladje z naravo. Okoliška narava se zrcali v novodobni arhitekturi in leseni zasnovi.

Lokacija vile je uvrščena med najbolj zaželene v Ljubljani, saj nudi rezidentu najboljše iz obeh svetov - naravnega in urbanega. Okolica združuje mestno prikladnost in dostopnost ter občutek neokrnjene narave in svež zrak. Poleg klasičnih kvalitet bližine narave Rožnik ponuja tudi pester nabor rekreacijskih možnosti od teka po trim stezi, sprehodov po mnogoterih urejenih poteh, do kolesarskih poti, ki se raztezajo po obronkih Rožnika in Šišenskega hriba do Koseškega bajerja. Rožnik nas preseneča s kulturnimi prireditvami in dogodki na Cankarjevem vrhu in tudi nižje v parku Tivoli.

BLIŽINA NARAVE IN SREDIŠČA MESTA

Prometna ureditev in dostopnost je izredno dobra, saj je povezava smotrna in enostavna, tako iz avtoceste kot tudi iz centra Ljubljane. Infrastruktura je praktična, saj sta v neposredni bližini vsaj dva otroška vrtca, šola, študentski domovi, gimnazija, fakultete, proti jugu pa trgovine, banka in pošta. Vse, kar si sodoben prebivalec predstavlja, ko pomisli na eno izmed boljših lokacij v prestolnici.
Lokacija je ravno prav oddaljena od mestnega vrveža, da se stanovalci lahko odpočijejo v miru in objemu narave. Ob enem je primerno blizu urbanega središča, da ni ovir za dinamičen življenjski slog.